Filteren en Sorteren

Zoeken

Sectoren

Sorteren

Alle bedrijven

Cultuur / Kunst / Entertainment, Financiele dienstverlening, Recreatie / Leisure

Pay Systems faciliteert diverse betaaloplossingen voor grootschalige evenementen zoals Lowlands, Mysteryland en Parookaville. Met een gedreven team zijn we sinds begin jaren negentig jaarlijks verantwoordelijk voor het betaalsysteem op meer dan 100 evenementen. Pay Systems is onlosmakelijk verbonden met de publiekshoreca en nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van betaaltechnolog... (lees meer)

ICT

"Wij zijn DLA ICT. Een duurzaam, open en groeiend bedrijf met twee vestigingen in Doetinchem en Winterswijk. Wij zijn expert op het gebied van: 1. Software: Ontwikkelen van maatwerkoplossingen op basis van .net 2. Cloud: Datacenteroplossingen voor het MKB en grootzakelijk 3. Services: Remote- en onsite support, netwerk- en systeembeheer 4. VoIP: Communicatieoplossingen 5. Workflow: Printin... (lees meer)

Wij zijn een middelgroot, door de eigenaar geleid familiebedrijf dat zich al meer dan 170 jaar thuis voelt in Bocholt. Wij zijn experts op het gebied van producten en diensten uit de staalsector en de technische handel. Als groothandelaar en dienstverlener zien wij onszelf als een actieve interface tussen de behoeften van onze klanten en het dienstenaanbod van onze leveranciers. We begonnen on... (lees meer)

Handel / Groothandel / Detailhandel

Vink VTS maakt deel uit van Vink Kunststoffen en de groothandel en distribiteur als het gaat om snij- en wrapfolies, printfolie, inkten, gereedschappen en accessoires. Ook leveren wij groot formaat printsystemen, snijplotters en apparatuur van diverse leading brands. Als totaalleverancier houden wij niet op bij de verkoop van onze producten, maar bieden wij onze klanten extra service door midde... (lees meer)

Playseat® is het wereldwijd toonaangevende bedrijf voor gaminguitrusting voor race- en vliegsimulatiecockpits en gamestoelen. (lees meer)

ICT, Marketing / Communicatie, Reclame bureaus

Wij helpen je meer liefhebbers te creëren door te focussen op online zichtbaar en vindbaar zijn voor de juiste mensen! Bij Fervent hebben we één doel: liefhebbers creëren, want die creëren groei voor je bedrijf. Onze diensten zijn de middelen waarmee we dat doel bereiken. In het kort werkt het als volgt: vanuit een sterke merkidentiteit zetten we een digitale marketingstrategie op, waarmee ... (lees meer)

Handel / Groothandel / Detailhandel, Industrie, Techniek

TUWI is al meer dan 40 jaar leverancier van metaalbewerkingsmachines. Groot geworden in de Achterhoek, een bekende naam in heel Nederland en nu ook gevestigd in Moerdijk (bij Dordrecht). We zijn een unieke organisatie in Nederland. Bij ons komen teamwork, een klantgerichte instelling en passie voor techniek en metaalbewerkingsmachines samen. Sommige collega’s zijn al tientallen bij ons in diens... (lees meer)

Soteq Zonnepanelen is een zonne- energiebedrijf die zich richt op bedrijven en particulieren voor het verkopen/ leveren en plaatsen van complete PV- installaties. Daarbij bieden wij onze diensten ook aan bij derden. Wij ontlasten andere partijen volledig bij het monteren en installeren van de PV- installaties. (lees meer)

Marketing / Communicatie, Media / Journalistiek

Wij zijn Media Doctors Online marketing & strategie. Wij helpen klanten met het bereiken van de juiste doelgroep in de online wereld door ijzersterke strategieën, online campagnes en waardevolle content. Ons team van jonge professionals is altijd in beweging om alles uit de kansen van jouw bedrijf te halen. Dat moet ook wel in een wereld waar artificial intelligence, big data en robots ... (lees meer)

Ik breng jou in contact met 300 Achterhoekse werkgevers!

Bel of mail mij gerust met vragen. Ik ben te bereiken op 085 - 48 42 842 of via info@achterhoekwerkt.nl.

Ben jij op zoek naar een stage of baan? Vertel ons wat je zoekt via Whatsapp! Stuur een berichtje naar +31 624 902 106.

Neem contact op Direct Inschrijven