Filteren en Sorteren

Zoeken

Sectoren

Sorteren

Alle bedrijven

Industrie

Wiggers Lijstprofielen BV is dé specialist in het ommantelen van profielen. De veranderende vraag, marktontwikkelingen en onze drang naar innovatie, heeft ons in de loop der jaren gemaakt tot wat wij nu zijn: een allround bedrijf in profielommanteling en nabewerking van de profielen. (lees meer)

Het Online Huis is een full service internet marketing bureau gevestigd in Doetinchem met online partners in heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor de online marketing strategie, website & webshop ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en internet marketing campagnes. Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van online marketing, sale... (lees meer)

Op 1 maart 1991 werd Ducona Holland BV opgericht. Wij zijn gestart in een klein huurpand. Vanaf 1995 is de sprong gemaakt naar het nieuwe state-of-the-art pand aan de Eerste Broekdijk in Aalten. In 2007 is fase 2 gerealiseerd en is ons pand uitgebreid naar de huidige maatstaven. Fase 3 ligt al klaar met nog 11.000m² onbebouwde grond . Inmiddels hebben we 25 jaar ervaring in de PET-industrie e... (lees meer)

Automotive, Techniek, Transport / Logistiek

Ronden Banden is een regionale groothandel in vrijwel alle soorten banden. Vanuit Doetinchem leveren we aan professionals zoals autobedrijven, fleetowners, transportbedrijven, loonwerkers en de industrie. Maar ook de particulier is bij ons meer dan welkom. Wij leveren, monteren, balanceren en controleren banden, we lijnen uit, wassen wielen en slaan zomer- of winterbanden op in ons bandenhote... (lees meer)

Handel / Groothandel / Detailhandel

Wij zijn een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest. Wij denken graag met de klant mee om ieder feest tot een succes te maken. En daar komt vaak meer bij kijken dan alleen gasten voorzien van een hapje en een drankje. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons goed inleven in individuele we... (lees meer)

Techniek

Reiger Suspension is een zelfstandige organisatie met een internationale reputatie op het gebied van de ontwikkeling en productie van schokdempers. Onze specialiteit is het ontwikkelen van schokdempers voor de toepassing onder extreme omstandigheden in auto- en motorsport. We hebben een eigen visie op de eigenschappen die elke schokdemper van Reiger onderscheidend maakt. Iedere klant krijgt een... (lees meer)

Financiele dienstverlening

Wij zijn de Heilbron Groep. Jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening én risicomanagement. Heilbron Assurantiën, Heilbron Mulders Quint Makelaardij, Mandaat Assuradeuren, Mandaat Diensten, De Verzuimeconoom, De Pensioeneconoom en Kremer & Partners vormen samen éen sterk team genaamd Heilbron Groep. Wij zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ... (lees meer)

Arbeidsbemiddeling

Mevaro is een betrokken en persoonlijk intermediair voor het bemiddelen van personeel in de technisch branche. Onze sectoren zijn onder te verdelen in metaal, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en bouw. Wij zorgen voor leuk werk waar eigen inbreng gewaardeerd wordt, dit gebeurt op een transparante en efficiënte manier van werken voor zowel werknemers als opdrachtgevers. (lees meer)

Energie en waterleidingbedrijven, Techniek

Kamstrup B.V. is een dochteronderneming van Kamstrup A/S in Denemarken. Wij leveren intelligente meetoplossingen voor energie en water. Onze afnemers zijn energie- en waterbedrijven en bedrijven die werkzaam zijn in de vastgoedsector (installateurs, woningcorporaties, etc.). Het kantoor in Nederland is hoofdzakelijk een verkoopkantoor met serviceafdeling. (lees meer)

Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die personen of bedrijven niet alleen kunnen of willen dragen. Onze adviseurs helpen de klant overzicht en inzicht te krijgen in deze risico's. Met 13 vestigingen in de Achterhoek, de Liemers en Twente zijn we dichtbij de klant. De adviseurs van Univé Oost worden vanuit het ... (lees meer)