Filteren en Sorteren

Zoeken

Sectoren

Sorteren

Alle bedrijven

ICT

Softwarehuis Covadis is gespecialiseerd in maatwerk software. Dit doen we geheel in eigen stijl. In overleg met de opdrachtgever wordt een multidisciplinair en zelfsturend ontwikkelteam in het leven geroepen. Een team kan bestaan uit ontwikkelaars, testers, software architecten en analisten. Bij het ontwikkelen van de applicaties is veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Bij Covadis wordt ... (lees meer)

Industrie

Giesen Coffee Roasters BV is een internationaal bedrijf met 30 jaar ervaring in het fabriceren van koffiebranders. Onze branders voldoen aan een hoog kwaliteitsniveau en worden hierdoor over de hele wereld geëxporteerd. Hard werken voor onze klant, kwaliteit en een hele hoop passie voor ons vak zijn voor ons belangrijk. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. (lees meer)

ICT, Internet diensten

Wij zijn Semso uit Lichtenvoorde en realiseren innovatieve software-integraties die de werkdag van onze klanten versoepelt. De ontwikkelde middleware koppelt verschillende softwarepakketten aan elkaar en zorgt er voor dat alle data overal up-to-date is. Dit scheelt onze klanten tijd, geld, fouten en ergernis. (lees meer)

Accountancy & Fiscaal, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

Novel Groep heeft kantoren in Aalten en Winterswijk. Met zo’n 45 professionals waaronder accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs, organisatie- en pensioenadviseurs ondersteunen we mooie bedrijven en organisaties in de Achterhoek en Twente. Zowel particulieren, ondernemers, middenstanders, vrije beroepsbeoefenaars als non-profit instellingen staan wij bij. We zijn hun sparringpar... (lees meer)

Chemische Industrie

SABA ontwikkelt en produceert hoogwaardige, innovatieve lijmen en kitten voor de bouw en industrie. Met onze kennis van verlijmen en afdichten helpen wij klanten processen te optimaliseren met als resultaat een beter en duurzamer eindproduct of project. Onze producten zorgen voor een sterke verbinden, oftewel a strong bond. Tegelijk betekent a strong bond zoveel meer: dit vat onze activiteiten... (lees meer)

Techniek

VINCI Facilities ontwerpt, bouwt en beheert faciliteiten die zich richten op het verbeteren van onze kwaliteit van leven. Wij combineren onze deskundigheid op gebied van facility management, servicemanagement, techniek, onderhoud en projecten in de gebouwgebonden omgeving met als aanvulling onze kennis over energie en beveiliging. Het netwerk van VINCI Facilities – het merk van VINCI Energies ... (lees meer)

Industrie, Techniek

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door onze marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn wij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Wij vormen een netwerk van specialisten die samen met jou de industriële prestaties van uw productieproces willen verbeteren. Ons netwerk bestaat uit 300 business units die voor 100% aan de indus... (lees meer)

Accountancy & Fiscaal, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

KroeseWevers is een accountancy, financieel advies en fiscale dienstverlener. Wanneer je bij ons komt werken, kom je in een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met een unieke mix van mensen en expertises terecht. Je werkt veel samen met collega’s uit verschillende disciplines, leer je veel van je collega’s en zij van jou. Ons doel is het volledig ontzorgen van onze cliënten met o... (lees meer)

JCK Brand Company BV is een groothandel in wit bedtextiel, kleurrijke slaapzakken en waterdichte tassen. We voeren deze artikelen onder de merken Gabbag (slaapzakken en tassen) en Dusk 'till Dawn (bedtextiel). Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse winkels, retailers, resellers en webwinkels. Daarnaast verkopen wij onze producten ook aan consumenten in Duitsland en België. Da... (lees meer)

Bouw

BINX Smartility is een bouw en installatie bedrijf uit Groenlo. Traditioneel gezien zijn de bouw en installatie altijd losse schakels in een keten geweest. Onze visie is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud. Hierbij benaderen we het proces niet als keten, maar als koord, waarbij er geen schakels gebrui... (lees meer)