Filteren en Sorteren

Zoeken

Sectoren

Sorteren

Alle bedrijven

Techniek

WSi techniek is een technisch installatie bedrijf. Wij streven er naar een betrouwbare installateur te zijn die zich als totaalinstallateur richt op installaties voor zowel particulieren, zakelijke klanten en overheidsinstellingen. Inlevingsvermogen in de klant en onze medewerkers is voor ons de basisregel waarop wij ieder werk benaderen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat mensen optimaal kunnen... (lees meer)

Vanaf 1 januari 2019 communiceren Motion Control Automation en Stamhuis Lineairtechniek vanuit een gezamenlijke merknaam MCA linear motion robotics. De combinatie van deze drie disciplines geeft MCA een unieke positie in de markt als toonaangevende leverancier en industrieel automatiseerder voor de OEM- en Maakindustrie. Kernwaarden zijn engineering, innovatie, maatwerk en totaaloplossingen i... (lees meer)

W&N produceert houten kozijnen, ramen en prefab wanden, voorzien van gevelbekleding voor de woningbouw in Nederland. (lees meer)

We zijn een projectenorganisatie met 35 jaar ervaring in milieutechnieken. We houden ons bezig met het verbeteren van het milieu in de industriële sector. We bouwen hiervoor installaties voor het zuiveren van industrieel afvalwater en het scheiden van uiteenlopende afvalstromen van huishoudelijk tot bouw en sloop. (lees meer)

Goma beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethode zoals: 3D design en CAD/CAM CNC-ponsen Lasersnijden en kanten MIG-, MAG-, TIG-, WIG- en CMT- Lassen, puntlassen Poedercoaten en assemblage Daarnaast heeft Goma kwaliteitsverhogende en kostenbesparende mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereidin... (lees meer)

Food, Techniek

Marel is dé toonaangevende leverancier van geavanceerde verwerkingssystemen en services binnen de pluimvee, (rood)vlees en vis industrie. Wereldwijd werken 5500 medewerkers voor onze merken Poultry Processing, Further Processing, Meat Processing en Fish. Samen met onze klanten veranderen we de manier waarop onze voeding geproduceerd wordt. Onze visie is een wereld waar kwalitatief goed voedsel... (lees meer)

Marketing / Communicatie

Met een jong en gedreven team werken we elke dag keihard aan onze passie. Met specialisaties op het gebied van design, development & digitale marketing, hebben we alle kennis en ervaring in huis. Dagelijks proberen wij samen met onze partners digitaal te groeien. Onze dagelijkse werkzaamheden varieren van het bouwen van websites & webshops tot het inzetten van digitale marketing, Onze d... (lees meer)

Hesling produceert al meer dan 80 jaar producten voor de fietsindustrie. Ons familiebedrijf ontwikkelt onder andere kettingkasten, kettingschermen, Jasbeschermers, motorcovers voor e-bikes, en spatborden. Elk onderdeel is een essentieel onderdeel voor een fiets als het gaat om veiligheid, uiterlijk en ontwerp. Dat is de reden dat we ons bedrijf serieus nemen. Wat de vraag ook is, elke klant kan... (lees meer)

Accountancy & Fiscaal

Als accountant kijken we veel naar geld en getallen, maar ondernemen is meer dan alleen cijfers. We delen dan ook graag onze kennis en ervaring. Wij werken met onze klanten sámen. Samen kunnen we namelijk meer doel(en) bereiken. Daarom zijn persoonlijk contact en korte lijnen voor ons ook zo belangrijk. We praten graag met u over uw bedrijf, uw doelen en uw cijfers. Zodat we u écht overal in k... (lees meer)

Rensa neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming en ventilatie. Vanuit een modern logistiek concept levert Rensa goederendoor heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw, in een zich snel ontwikkelende markt waar techniek aan belang wint, biedt Rensa steeds meer technische ondersteuning en advies. Naast een bre... (lees meer)

Adelin 3 8ef6d4fec40e3e55785f3c5cb455b1305c6dbe52169368a3f43d63dcc199a192

Ik breng jou in contact met 300 Achterhoekse werkgevers!

Bel of mail mij gerust met vragen. Ik ben te bereiken op 085 - 48 42 842 of via adelin@achterhoekwerkt.nl

Neem contact op Direct Inschrijven