Actemium

Industrie, Techniek

Bedrijfsnaam
Actemium
Sectoren
Industrie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
10 tot 20
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 50%
HBO 40%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Daphne Dekkers
daphne.dekkers@actemium.com
06-51858816

Bedrijfsactiviteiten:

Actemium adviseert over, ontwerpt, bouwt en onderhoudt industriële processen. Door onze marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn wij in staat om veelomvattende projecten tot een succes te brengen. Wij vormen een netwerk van specialisten die samen met jou de industriële prestaties van uw productieproces willen verbeteren.

Ons netwerk bestaat uit 300 business units die voor 100% aan de industrie zijn toegewijd. Deze business units bevinden zich in 40 landen ter wereld en meestal vlakbij jou in de buurt.
Actemium is actief in alle fasen van de levenscyclus van uw industriële processen: van advisering en engineering tot realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud. Onze specialisten bieden jou relevante voorstellen op maat, gericht op langdurige samenwerking als partners.

Aanvullende informatie:

Wij zoeken voortdurend technisch talent
Nieuwsgierig hoe jij je carrière bij Actemium in beweging kunt zetten? Bekijk dan eens onze actuele vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten op https://werkenbij.actemium.nl/
Staat er op dit moment voor jou geen passende functie bij? Bezoek dan onze vacaturepagina later nog eens, of volg onze updates op Facebook of LinkedIn.
Heb je andere vragen over werken bij Actemium? Stuur dan een mail naar werken@actemium.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Delen via social media