Bedrijfsnaam
Aldi b.v. (Regio Oost NL)
Sectoren
Food, Handel / Groothandel / Detailhandel
Aantal bedrijfsvestigingen
201 tot / met 500
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Man / Vrouw verhouding
20 - 80
Opleidingniveau's
MBO 85%
HBO 15%
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
T Salemink
info@achterhoekwerkt.nl
0622406832

Aldi b.v. (Regio Oost NL)

Food, Handel / Groothandel / Detailhandel

Bedrijfsactiviteiten:

"Keuzestress door zeven soorten aardbeienjam, oriëntatieproblemen door steeds wisselende winkelindelingen….. Deze emoties blijven onze klanten bespaard. Bij ons vult het nut de ruimte door een overzichtelijk en uitgekiend assortiment van hoogwaardige kwaliteitsproducten, in levensmiddelen en wisselende actieartikelen. Alles tegen de beste, dus lage prijzen.

Onze zakelijke en rationele benadering vindt in alle bedrijfsonderdelen haar consequente toepassing en is daardoor bepalend voor ons succes. Eenvoud is bij ons tot kunst verheven. Of het nu gaat om onze bedrijfsstructuur, onderhandelingsprocessen of onze communicatie, moeilijk doen zit niet in onze genen. Onze ethische waarden zijn beschreven in onze ""Richtlijn van een sociaal en milieubewuste bedrijfsvoering"". Respectvol, eerlijk, open, fair en betrouwbaar – zo zien wij de omgang met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Contracten en overeenkomsten worden doelgericht en fair onderhandeld. Inhoudsloze beloften zien wij als sprookjes. Voor ons geldt ""afspraak is afspraak"".

Onze keuze voor economisch succes op de lange termijn in plaats van het gaan voor korte termijnwinst, draagt bij tot duurzaam en verantwoordelijk ondernemen, waarbij onze focus consequent klantgericht is. Aan deze waarden doen wij geen concessies. Dit is ons DNA."