Bedrijfsnaam
Astrum Automotive (Wensink)
Sectoren
Automotive
Aantal bedrijfsvestigingen
20 tot 50
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Gem. leeftijd werknemers
25 tot / met 30 jaar
Man / Vrouw verhouding
100 - 0
Opleidingniveau's
MBO 100%
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
personeelszaken
werken@astrum.nl
0314-399799

Be Social

Astrum Automotive (Wensink)

Automotive

Bedrijfsactiviteiten:

Astrum Automotive is de overkoepelende holding van Wensink en Mundus Automotive. Wensink is een van de grootste Mercedes-Benz dealers van Nederland en heeft haar afzetgebied in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Het bedrijf is oorspronkelijk begonnen met 5 vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Zutphen en Zwolle en heeft zich als een olievlek uitgebreid in de regio.

Met in totaal 25 vestigingen kun je ons van Nijmegen tot in het hoge noorden tegenkomen. Wensink is naast Mercedes-Benz dealer ook officeel dealer van smart en Alfa Romeo. De andere tak van Astrum Automotive, Mundus Automotive is officieel merkdealer van Ford en heeft 7 vestigingen in het gebied van Zwolle tot en met Nijmegen, De Wensink filosofie is in 2 woorden samen te vatten: Zorgeloos rijden. Klanttevredenheid staat dan ook centraal bij ons, zowel in de verkoop als in de after-sales. Dankzij deze hoge klanttevredenheid hebben wij een erg trouwe klantengroep.

Zorgeloos rijden vertaalt zich voor ons in allerlei aanvullende diensten als verzekeren, leasen en onderhoudscontracten. We hebben 3 verschillende soorten contracten: brons, zilver en goud. Hoe werkt dit? Klanten betalen per gereden kilometer minimaal 1 cent. Op deze manier financieren zij automatisch bijvoorbeeld reparaties en ouderhoudswerkzaamheden. Op den duur is de klant in de meeste gevallen goedkoper uit, plus dat de klant niet opeens grote, onverwachte uitgaven hoeft te financieren.

De vestiging in Doetinchem heeft alleen Mercedes-Benz in haar showroom staan. Het aanbod van Mercedes is erg groot. Van A-klasse tot S-klasse, van bedrijfswagens tot trucks en van nieuw tot gebruikt! Naast de showroom bevinden zich in Doetinchem ook een werkplaats en een magazijn. Daarnaast bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Bij ons in de showroom zijn vaak speciale, net uitgekomen modellen te vinden! Zo hebben wij begin 2011 de nieuwe Mercedes SLS AMG in de showroom staan! Als werknemer (bv. monteur) kom je in aanraking met deze en andere nieuwe modellen en kan het voorkomen dat je hier zelf een stuk in (mag) rijden!