Bedrijfsnaam
Aviko
Sectoren
Agrarisch, Food, Industrie
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Starterfunctie
Vakantiewerk
Contact
Aviko Recruitment
werken@aviko.nl
+31(0)575 766 444

Be Social

Aviko

Agrarisch, Food, Industrie

Bedrijfsactiviteiten:

Elke dag een nieuwe uitdaging!
Bij Aviko werken wij elke dag aan waardevolle aardappelproducten. Al sinds de oprichting in 1962 doen we dat op basis van onze kernwaarden: hoogwaardig, gedreven, slim, optimistisch en verleidend. Hierdoor zijn wij in 50 jaar uitgegroeid tot Europees marktleider in verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Inmiddels behoren we zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld. Met klanten in meer dan 110 landen in Europa, Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten. Aviko is sinds 2002 onderdeel van Royal Cosun. Een Nederlands bedrijf met een grote reputatie op het gebied van voedingsmiddelen en - ingrediënten en een jaaromzet van € 1,6 miljard per jaar. Dat maakt Aviko ook als werkgever niet te versmaden.

Groeien doe je bij Aviko
Werken bij Aviko betekent werken voor een groot, slagvaardig én solide bedrijf. Door onze ambitie om nationaal en internationaal te groeien, tref je bij ons binnen alle vakgebieden volop kansen en mogelijkheden aan. We willen namelijk niet alleen het beste uit onze aardappelen halen, maar ook uit onze medewerkers. Daarbij komt dat werken in de foodsector elk jaar garant staat voor de nodige dynamiek. Een aardappel is een natuurproduct dus elke dag anders. Tegelijkertijd staat Aviko voor continuïteit. Want vraag naar 'food' is er altijd. En de aardappelspecialiteiten van Aviko vallen wereldwijd bij miljoenen mensen in de smaak.

Aanvullende informatie:

Je haalt er meer uit bij Aviko
De beste reden om bij Aviko te werken blijft natuurlijk jouw persoonlijke motivatie om meer uit jezelf en je carrière te halen. Je vindt bij ons mooie uitdagingen binnen verschillende vakgebieden. Wij creëren waarde uit aardappelen. Voeg jij waarde toe aan Aviko? Kijk op http://www.werkenbijaviko.nl/nl/vacatures voor een overzicht van onze vacatures, carriere- en stagemogelijkheden. Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via +31 (0)575 766 652