Basisnotarissen.nl

Juridische dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsnaam
Basisnotarissen.nl
Sectoren
Juridische dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
6 tot / met 10
Gem. leeftijd werknemers
25 tot / met 30 jaar
Man / Vrouw verhouding
20 - 80
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 20%
WO 20%
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Rianne Thomassen
achterhoek@basisnotarissen.nl

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Basisnotarissen.nl is een notariskantoor die diensten verleent op het gebied van onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht. Ons motto is: Degelijk, digitaal en goedkoop. Op deze manieren proberen wij ons te onderscheiden van de concurrentie.

Hoe kunnen wij deze kernpunten bewerkstelligen?
Doordat wij bijna alles digitaal proberen te doen, kunnen wij de kosten laag houden. Door onze prijscalculator die op internet staat weten onze klanten precies hoeveel ze kwijt zijn aan de dienst die wij voor hun kunnen gaan verzorgen. Wij richten ons alleen op basis notariële zaken. Dit zijn bijvoorbeeld zaken als de aankoop van een eerste huis, het opstellen van een samenlevingscontract, het opmaken van een testament en het oprichten van een eerste bedrijf.

Onze klanten kunnen eenvoudig op de website zien aan welke ‘’Basis’’ voorwaarden de aanvraag moet voldoen om het door ons te laten uitvoeren. Als deze zaken ingewikkelder in elkaar steken dan verwijzen wij onze klanten door naar van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Dit kunnen zaken zijn zoals het aanvragen van een tweede hypotheek of estate planning. Hiervoor zijn vaak specialisten nodig met meer ervaring. Basisnotarissen.nl is een onderdeel van Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen.

Delen via social media