BAX Advocaten en Belastingkundigen

Juridische dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

Sectoren
Juridische dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
21 tot / met 50
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Man / Vrouw verhouding
40 - 60
Opleidingniveau's
MBO 30%
WO 70%
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
M. Timmer (HBO-ers, WO-ers) S. Kemperman (MBO-ers)
m.timmer@baxadvocaten.nl
0314-375500

Bedrijfsactiviteiten:

Bax advocaten belastingkundigen legt zich als gespecialiseerd kantoor, volledig toe op de full service juridische en belastingkundige ondersteuning van ondernemers, overheden en non-profit instellingen in Oost-Nederland. Heeft u een juridisch of fiscaal probleem, wij zeggen u toe met oplossingen te komen. Wij willen namelijk onze lijfspreuk 'Bax, recht voor je zaak' eer aan doen! Wij van Bax bedienen hoofdzakelijk ondernemingen.

Ondernemingen kunnen bij ons terecht voor zaken die betrekking hebben op bijna alle rechtsgebieden en fiscale aangelegenheden. Van ondernemingsrecht tot bestuursrecht en van belastingrecht tot estate planning. Daarnaast hebben wij ook 2 advocaten die alles afweten van personen-en familierecht. Hoe gaan onze advocaten te werk? Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. In een goed gesprek worden de problemen besproken. Alle feiten proberen wij door middel van een gesprek en beschikbare gegevens naar boven te krijgen. Vervolgens bespreken wij deze met de klant. Als deze daadwerkelijk zijn vastgesteld moeten we een oplossing proberen te bedenken. Dit kan betekenen dat we over moeten gaan tot een procedure.

Het kan ook zijn dat we de klant alleen advies geven over bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld over een reorganisatie of over vergunningen. Onze fiscalisten zijn voornamelijk bezig met het fiscaal optimaliseren van het ondernemen. Zo kunnen ze advies geven wat betreft ondernemingsstructuren, belastingaangiftes of een procedure volgen bij de fiscus. De combinatie van zowel advocaten als fiscalisten komt niet veel voor bij advocatenkantoren. Als een advocaat, fiscaal advies wil over een zaak dan kan hij dit snel krijgen. Andersom geldt uiteraard precies hetzelfde. Daarnaast proberen wij onze klanten een duidelijk advies mee te geven. Hiermee onderscheidt Bax zich!

Aanvullende informatie:

Bax is druk bezig met het samenstellen van een opleidingsplan voor HBO- en WO- Rechten studenten. Stagiairs krijgen de kans om in het 2e jaar enkele dagen mee te lopen bij Bax. In deze paar dagen krijgt de stagiair onder andere een case voorgelegd. Mocht deze periode van beide kanten bevallen dan nodigen wij de student uit om in het 4e jaar voor een langere periode terug te komen. Na deze periode kijken wij of de student een meerwaarde zou kunnen zijn voor ons advocatenkantoor. We zouden dan kunnen overgaan tot het aanbieden van een overeenkomt! Op deze manier investeren wij in studenten en in Bax.

Delen via social media