BRINK

Techniek

Bedrijfsnaam
BRINK
Sectoren
Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 70%
HBO 30%
Werkmogelijkheden
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Meeloopstages
Contact
Nils Vriezen
n.vriezen@brinkbv.com
0543 - 546000

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Al ken je ons misschien nog niet, we horen bij de top-3 van de wereld in onze sector. Wij maken er een sport van om het vandaag beter te doen dan gisteren. En morgen opnieuw.

Wij maken spuitgietmatrijzen, inclusief automatiseringsoplossingen. Daarmee produceren onze klanten kunststof voorwerpen, meestal verpakkingen. Van yoghurtemmer tot ijsbeker en van verfpot tot bloembak.

Voor onze klant zijn wij totaaloplosser. De spuitgietmachine van de klant wordt compleet geïntegreerd met Brink matrijzen en automatisering. En overal ter wereld door ons volledig werkend opgeleverd. Je vindt onze klanten in meer dan zeventig landen.

In onze sector staat Brink hoog aangeschreven. Wij spelen op Champions League niveau. Maar aan de top komen is makkelijker dan daar blijven, dus daar werken wij elke dag weer hard voor. V

Aanvullende informatie:

Verspreid over de Veluwe, in de Achterhoek en in het zuiden van het land vind je onze vestigingen. Elk met een eigen specialisme. Maar overal heerst hetzelfde gevoel van willen presteren.

Delen via social media