Bedrijfsnaam
De Variabele
Sectoren
Bouw
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 45%
HBO 25%
WO 2%
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Bijbanen
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Ron Dorland
rdorland@devariabele.nl
0800 7107

Be Social

De Variabele

Bouw

Bedrijfsactiviteiten:

Wij houden ons bezig met schilderwerk, beglazing, restauratie, renovatie, verbouwingen en adviseren. Ook inspecteren van vastgoed behoort tot onze werkzaamheden. Mocht er iets mankeren aan een gebouw dan gaan we samen met de woningbouwvereniging, gemeente en bv. architecten een plan opstellen wat er moet gebeuren. Ook beschikken wij over een werkplaats. Hier proberen we zoveel mogelijk voorbereidend werk te doen. Hierbij moet worden gedacht aan spuitwerk en timmerwerk. Ook leveren wij voor enkele vestigingen van de Gamma gespoten materialen als deuren en lijsten die vervolgens bij de Gamma worden verkocht. Daarnaast verzorgen wij het totaal pakket aan onderhoudsdiensten voor bijvoorbeeld Site woondiensten.

Burgers van der Wal houdt zich ook bezig met innovatieve diensten. Een mooi voorbeeld hiervan is de warmte lamp. Door middel van deze warmte lamp droogt de verf sneller waardoor er efficiënter kan worden gewerkt. Bij ons werken veel mensen met kennis van verschillende vakgebieden. Zo hebben we veel schilders en timmerlieden in dienst maar ook het nodige kantoorpersoneel die zich bezighouden met administratie, calculatie, planning en werkvoorbereiding.

Aanvullende informatie:

* Burgers van der Wal werkt samen met de Schilderscool. Leerlingen kunnen werken bij Burgers van der Wal, en tegelijkertijd een opleiding volgen op een van de locaties van de Schilderscool. Mocht de samenwerking met de leerling van beide kanten bevallen dan is er een grote kans dat de leerling kan blijven werken bij Burgers van der Wal, na afronding van zijn of haar opleiding.