De Pedaleur

Techniek

Bedrijfsnaam
De Pedaleur
Sectoren
Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
11 tot / met 20
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 90%
HBO 10%
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Rob van der Wal
info@pedaleur.nl

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Wij zijn een specialist als het gaat om sportieve fietsen zoals racefietsen en mountainbikes. Daarnaast hebben wij ook het overige pakket aan soorten fietsen in onze 1900 vierkante meter grote showroom zoals kinderfietsen, stadsfietsen, hybride fietsen en e-bikes.

Ons gehele team heeft een passie voor fietsen waardoor wij de klant goed kunnen adviseren. Andere werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren zijn de reparatie van fietsen en de verkoop van fietsen. In onze grote showroom hebben wij vele merken met de daarbij behorende fietsen uit ieder prijssegment. Ook de exclusieve fietsen staan bij ons in de showroom. Zo hebben wij de EMX-7 racefiets van het merk Eddy Merckx in de showroom staan met een waarde van €14.495,- ! Normaal gesproken vind je zulke fietsen alleen op beurzen. Echte fietsliefhebbers bezoeken ons zelfs om een kijkje te nemen naar dit model. Andere punten waarmee wij ons onderscheiden zijn de speciale vrouwenafdeling en onze uitgebreide webshop.

Wij als Pedaleur zijnde zijn ook erg betrokken bij wielerverenigingen in de regio. Dit doen we zowel d.m.v. sponsoring, maar ook door zelf actief deel te nemen. Bijna al onze medewerkers zijn erg actief bezig met fietsen!

Aanvullende informatie:

Ook voor HBO-ers is het mogelijk om bij ons stage te lopen. Echter is deze mogelijkheid er niet altijd. Het ligt er maar net aan of we een opdracht hebben openstaan die kan worden ingevuld door een HBO student. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een marketingopdracht. Affiniteit met fietsen is meestal wel een pré!

Delen via social media