Bedrijfsnaam
Enketo Fieldwork Services
Sectoren
Advies & Onderzoek
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Opleidingniveau's
MBO 50%
HBO 25%
WO 25%
Contact
Harm Wevers
info@enketo.nl
+31(0)6-34845830

Be Social

Enketo Fieldwork Services

Advies & Onderzoek

Bedrijfsactiviteiten:

"Enketo Fieldwork Services is hét veldwerkbureau op het gebied van kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek in Nederland, Vlaanderen en het grensgebied in Duitsland.

Ons doel is om marktonderzoekprofessionals te voorzien van de hoogste kwaliteit in onafhankelijke veldwerkdiensten. Hierbij dient gedacht te worden aan face-to-face interviews, telefonisch onderzoek, mystery guests, het zoeken van de juiste respondenten voor individuele gesprekken/ focusgroepen en het regelen van alle (rand)zaken rondom kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksprojecten.

Omdat we een onafhankelijk veldwerkorganisatie zijn, bieden wij onze klanten het voordeel van het omgaan met een absoluut onpartijdige partner. Wij zijn objectief, klantgericht, doelgericht en effectief. Onze betrouwbaarheid, objectiviteit en professionaliteit zorgt ervoor dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met alle verkregen cliënt- en respondent-informatie. Wij werken dan ook volgens de hoogste kwaliteitsnormen in elk aspect van ons werk; vanaf het briefingsgesprek tot aan het opleveren van de data. Met één eenvoudig doel: uw gegevensverzameling op de juiste manier vertalen naar het door u gewenste resultaat. Want dat telt!"