Bedrijfsnaam
EXIT Toys
Sectoren
Marketing / Communicatie
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
21 tot / met 50
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
50 - 50
Opleidingniveau's
MBO 33%
HBO 33%
WO 33%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
EXIT Toys
info@exittoys.com
0314-796020

Be Social

EXIT Toys

Marketing / Communicatie

Bedrijfsactiviteiten:

EXIT Toys daagt iedereen uit om naar buiten te gaan

Buitenspeelgoed maken waar iedereen écht blij van wordt. Met die droom zijn de oprichters in 2011 begonnen met het ontwikkelen van buitenspeelgoed onder de naam EXIT Toys. Eén ding weten we nog altijd zeker: plezier staat voorop!  We ontwikkelen unieke artikelen vanuit de behoefte van kinderen, jongeren én ouders. Hun fantasie, beleving en ideeën geeft ons energie en inspiratie.

We zijn ervan overtuigd dat goede producten zorgen voor extra beleving. Hoe stoerder, mooier en uitdagender de producten, hoe meer plezier iedereen ervan heeft. Wij besteden daarom veel aandacht aan het ontwerp. We zijn altijd op zoek naar nét dat beetje extra. Zodat het hele gezin samen naar buiten gaat, speelt, sport en plezier maakt.

Veiligheid tijdens het spelen vinden wij ook erg belangrijk. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste materialen, zodat onze buitenproducten jarenlang meegaan. Ook heeft elk product van EXIT Toys een goede prijs-kwaliteitverhouding en spreken wij een breed publiek aan. En zo kunnen veel kinderen, jongeren en hun ouders samen naar buiten om te genieten en plezier te maken met onze buitenproducten. Go Play Outside!