EXIT Toys

Marketing / Communicatie

Bedrijfsnaam
EXIT Toys
Sectoren
Marketing / Communicatie
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
21 tot / met 50
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
50 - 50
Opleidingniveau's
MBO 33%
HBO 33%
WO 33%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Jasmijn Kruese
Jasmijn@dutchtoysgroup.com
0314-323005

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Buitenspeelgoed maken waar kinderen en ouders écht blij van worden. Met die droom begonnen Leopold, Marcel en Stijn in 2011 met het ontwikkelen van buitenspeelgoed onder de naam EXIT Toys. Eén ding wisten zij zeker: plezier en veiligheid staan altijd voorop!

In de jaren die volgden ontdekten steeds meer consumenten de producten van het merk EXIT Toys. We zijn tegenwoordig actief in maar liefst dertig landen in Europa én zelfs tot ver daarbuiten met een breed assortiment aan buitenspeelgoed, zoals:

• voetbaldoelen en rebounders
• trampolines
• zwembaden
• basketbalsystemen
• houten speelhuisjes
• buitenkeukens, waterbanen en zand- en watertafels
• skelters en trikers

Bij EXIT Toys zijn we ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van onze producten voorop.

Ook ouders maken we bij EXIT Toys graag blij met onze producten. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste materialen, zodat ons buitenspeelgoed jarenlang meegaat en staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop. Daarnaast misstaan onze producten zeker niet in de tuin dankzij de strakke en moderne vormgeving. Het oog wil tenslotte ook wat!

En is een veer van de trampoline na verloop van tijd aan vervanging toe of wil je graag nog een aanhangwagen bij je skelter? Dan bestel je eenvoudig en snel de losse onderdelen en accessoires van onze producten via de webshop. Zo blijft buitenspelen een feest!

Delen via social media