Bedrijfsnaam
ForFarmers
Sectoren
Agrarisch
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Bernice Overkamp
bernice.overkamp@forfarmers.eu
06 83 11 23 58

Be Social

ForFarmers

Agrarisch

Bedrijfsactiviteiten:

Wij geloven in een gezonde toekomst voor de agribusiness. En jij?

ForFarmers, Europees marktleider in de veevoerindustrie, speelt een vitale rol in een dynamische wereld: de voedselproductieketen. Onze belangrijkste uitdaging? De groeiende wereldbevolking op duurzame wijze voorzien van voedsel.

For the Future of Farming
We geloven in een gezonde toekomst voor de agribusiness. Niet voor niets is onze missie: ‘For the Future of Farming'. En daarvoor werken we intensief samen met onze klanten voor een concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Wij leveren de beste voeroplossingen voor hun individuele bedrijfssituatie.

Investeren in kennis
ForFarmers is ambitieus en timmert volop aan de weg. Om daadwerkelijk dé partner van agrarische ondernemers te zijn, investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers. Zij kennen de klant en diens bedrijf door en door. En juist dankzij die kennis kunnen zij de klant helpen zijn bedrijfsdoelstellingen te realiseren. We verkopen dus niet alleen voer, maar werken intensief met onze klanten samen en geven deskundig advies over de verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering.

Ambitie
De lat voor onze internationale kennis, onze innovatieve en duurzame Total Feed-oplossingen en management tools ligt hoog. Want hiermee zijn boeren in staat hun doelen te bereiken. Dit betekent dat we volop mogelijkheden hebben voor getalenteerde en ambitieuze mensen, ongeacht of je nu verstand hebt van koeien, van IT of van Finance.

Trots op onze teamspirit
Onze cultuur is open, professioneel en ondernemend. Wij zijn trots op de agrarische sector en op onze teamspirit en stimuleren de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar talent met ambitie dat zich in wil zetten For the Future of Farming.

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en zoek je een innovatief en dynamisch bedrijf? Dan is ForFarmers de werkgever voor jou.

Aanvullende informatie:

Twee keer per jaar organiseren we de ForFarmers Stage Dag.
Het moment om in contact te komen met ForFarmers om echt binnen te kijken en te onderzoeken welke stage of afstudeeropdracht bij je past!
Kijk hier voor meer informatie op www.werkenbijforfarmers.nl