Giesen Coffee Roasters

Industrie

Bedrijfsnaam
Giesen Coffee Roasters
Sectoren
Industrie
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
101 tot / met 200
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 30%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Silvi Roze
hrm@giesen.eu
0315-745020

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Giesen Coffee Roasters is een Nederlands familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden is gestart als een metaalbewerkingsbedrijf. In 2006 is besloot de familie Giesen om van richting te veranderen en zich uitsluitend te gaan richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige koffiebranders.
En zo zijn we gestart met Giesen Coffee Roasters. Met volledige toewijding proberen we de beste koffiebranders te producerenin het hoogste kwaliteitssegment voor winkels, koffiebranderijen
en industriële doeleinden.

Door het hoge kwaliteitsniveau en de uitstekende service van het support team is Giesen Coffee Roasters één van de topmerken in koffiebranders.Zelfs na 30 jaar ervaring blijven we focussen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en het toepassen van de nieuwste technieken. Innovatie is bij Giesen Coffee Roasters niet alleen een woord maar een doel dat bedrijfsbreed gedragen wordt.

Inmiddels worden onze branders gebruikt door barista’s en koffiebrand kampioenen over de hele wereld en hier zijn wij trots op. Door nieuwe technieken toe te passen, produceren wij koffiebranders waar je met meer controle koffie kan branden dan elk andere koffiebrander in de markt.

Delen via social media