Goma B.V.

Bedrijfsnaam
Goma B.V.
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
101 tot / met 200
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 80%
HBO 20%
Werkmogelijkheden
Bijbanen
Starterfunctie
Vakantiewerk
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Sabine te Kulve
pz@goma.nl
0575-468211

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Goma beschikt over geavanceerde mogelijkheden en vaardigheden in de plaatwerk toelevering. Zo maken we gebruik van eigentijdse productiemethode zoals:

3D design en CAD/CAM
CNC-ponsen
Lasersnijden en kanten
MIG-, MAG-, TIG-, WIG- en CMT- Lassen, puntlassen
Poedercoaten en assemblage

Daarnaast heeft Goma kwaliteitsverhogende en kostenbesparende mogelijkheden op het gebied van werkvoorbereiding en transport. Dankzij bijvoorbeeld het volautomatische plaatmagazijn staat het juiste materiaal op het juiste tijdstip bij de juiste machine, ook ’s nachts en in het weekeinde.
Om u een optimaal eindproduct te kunnen aanbieden beschikken wij over een eigen poedercoatinstallatie en montageafdeling. Ook het transport hebben wij in eigen beheer. U kunt er van op aan dat u uw producten tijdig in huis heeft.
Uniek is het meegroeien met de product-lifecycle. In de aanloopfase van het product door middel van CNC-productie en bij de grotere aantallen, moeiteloos overgaan tot productie m.b.v. zelfontworpen en vervaardigde speciaalmachines.

Aanvullende informatie:

Er zijn bij ons altijd mogelijkheden om als oproepkracht in de fabriek te werken. Zowel in de overdag als in de avonduren en in de vakanties. Graag ontvangen we je sollicitatie via pz@goma.nl.

Delen via social media