Grensland College

Onderwijs

Bedrijfsnaam
Grensland College
Sectoren
Onderwijs
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
11 tot / met 20
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
50 - 50
Opleidingniveau's
HBO 50%
WO 50%
Werkmogelijkheden
Bijbanen
Starterfunctie
Vakantiewerk
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Eva Folkerts
e.folkerts@grenslandcollege.nl
0640141666

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Het Grensland College is een vernieuwend initiatief in Nederland. Samen met het (Eu)regionale bedrijfsleven wordt hier vorm aan gegeven, om zo snel te kunnen schakelen tussen onderwijs en de behoefte op de arbeidsmarkt. Op initiatief van het Graafschap College worden samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en Saxion tweejarige praktijkgerichte hbo-opleidingen, de zogeheten Associate degree (Ad) –opleidingen, ontwikkeld. De opleidingen worden in deeltijd aangeboden en zijn bedoeld voor Nederlandse en Duitse afgestudeerde mbo-studenten en werkenden.

Het gaat om opleidingen waarvan regionale werkgevers hebben aangegeven dat er grote behoefte bestaat aan het opscholen van mbo-gekwalificeerde (toekomstige) werknemers naar een hbo-diploma.

Vestigingsplaats is het voormalige raadhuis van Winterswijk. Een deel van de lessen wordt vanuit deze centrale plek in de grensregio verzorgd. Daarnaast vindt onderwijs in de praktijk plaats – bij werkgevers op locatie, maar ook in innovatiecentra als CIVON, de Steck en de Marke. We zorgen voor een hybride leeromgeving waar theorie en praktijk zoveel mogelijk met elkaar worden verbonden. Niet alleen in de ontwikkeling, ook met betrekking tot de onderwijsuitvoering geven we werkgevers een belangrijke rol.

In september 2021 starten we met de deeltijdopleidingen Ad-Management en Ad-Gebouwgebonden Installatietechniek. Verder bouwen we ons aanbod uit met opleidingen in de engineering, smart industry, zorg, logistiek en het groen.

Aanvullende informatie:

Wil je meer informatie over onze opleidingen en ons onderwijsconcept? Neem dan contact met ons op.

Delen via social media