Het Online Huis

Bedrijfsnaam
Het Online Huis
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Gem. leeftijd werknemers
25 tot / met 30 jaar
Man / Vrouw verhouding
50 - 50
Werkmogelijkheden
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Desley Hoornstra
desley@hetonlinehuis.nl
0314-640792

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Het Online Huis is een full service internet marketing bureau gevestigd in Doetinchem met online partners in heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor de online marketing strategie, website & webshop ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en internet marketing campagnes. Wij combineren op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van online marketing, sales en internettechnologie. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij structureren jouw online activiteiten en zorgen voor een online beleving, optimaal bereik en maximaal rendement.

FULL SERVICE ONLINE MARKETING BUREAU

Als full service internet marketing bureau bieden wij je een complete dienstverlening onder één dak.
Een greep uit onze diensten:

Online marketing strategie & campagnes
Zoekmachine marketing (o.a. Adwords & SEO)
Content marketing
Social media marketing
Conversie optimalisatie
Werken op locatie (inhuren online marketeer)
Webtechnieken
Webdesign

Naast onze full service dienstverlening op het gebied van online marketing kun je bij ons ook terecht voor trainingen en workshops om onze kennis en expertise over te brengen aan jou of je team(s).

MAATWERK EN FLEXIBILITEIT

Bij ons staat de behoefte en de doelstelling(en) van jou centraal. Om samen succesvol te ondernemen bekijken we per case welke werksituatie er nodig is doelstellingen te halen. Het werken bij jou op locatie door een (of meer) van onze specialisten behoord bijvoorbeeld tot de mogelijkheid. Daarnaast bekijken we per bedrijf, branche en doelgroep welke designer het beste bij een bedrijf past. We geloven dus niet in standaard oplossingen!

Delen via social media