Hittech Bihca B.V.

Industrie, Techniek

Bedrijfsnaam
Hittech Bihca B.V.
Sectoren
Industrie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 20%
WO 20%
Contact
Koen Mentink
kmentink@hittech.com
+31(0)543 551202

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Hittech Bihca is een leverancier van hoogwaardige precisieonderdelen en speciale, hoogwaardige materialen, met toleranties tot 2 micron. Met onze mogelijkheden voor cleaning, cleanroomassemblage, lijmen, laserlassen en supply chain management, kan Hittech Bihca volledig op maat gemaakte oplossingen bieden. Met bijna 40 jaar ervaring kunnen wij een hoge kwaliteitsstandaard realiseren met een goed prijs-kwaliteitsniveau. Samen met onze klanten, voornamelijk uit de semicon, medische en analytische marktsegmenten, passen wij op proactief wijze value engineering toe. Hittech Bihca, uw manufacturing partner bij uitstek.

Aanvullende informatie:

Zoek jij een interessante hightech werkomgeving waarin jij je vakkennis kunt inzetten en bijdraagt aan de nieuwste technologische ontwikkelingen? Hittech Group ontwikkelt, produceert en assembleert systemen, modules, onderdelen en materialen voor interessante klanten in innovatieve groeimarkten. Deze klanten stellen hoge eisen, waardoor al onze medewerkers uitgedaagd worden hun talenten optimaal te benutten.

Bij Hittech zijn er mooie carrièrekansen in binnen- en buitenland. We zijn flexibel, willen continu verbeteren en bieden volop opleidingsmogelijkheden, zowel binnen als buiten ons bedrijf. Onze bedrijfscultuur is informeel, open en betrokken en we zijn gericht op resultaat met veel ruimte voor eigen initiatief. Ook scholieren en studenten helpen we graag aan een stageplek of afstudeeropdracht.

Delen via social media