Innovar - Innovatiehub

Onderwijs, Techniek, Transport / Logistiek

Bedrijfsnaam
Innovar - Innovatiehub
Sectoren
Onderwijs, Techniek, Transport / Logistiek
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
101 tot / met 200
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 20%
HBO 70%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Mireille Pastoor Projectmanager
info@innovar.nl
06-28 22 48 63

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Innovar: Innovar is de innovatiehub van de drie Varsseveldse bedrijven Contour Advanced Systems, Van Raam en Waterkracht en biedt stages en afstudeeropdrachten aan. Deze drie bedrijven in Varsseveld zijn begin 2012 een samenwerking gestart waarbij de bedrijven (door middel van studenten) continu blijven innoveren.

De Innovatiehub Innovar is bedoeld als ontmoetingsplek voor jonge en creatieve studenten die met een frisse blik middels een stage, project of afstudeeropdracht kennis maken met innovatieve Achterhoekse bedrijven. Deze bedrijven willen door middel van studenten continu blijven innoveren.

Innovar is continu op zoek naar stagiaires en afstudeerders. De studies en onderwerpen lopen zeer uiteen. Zo zijn we altijd op zoek naar technische studenten (van o.a. werktuigbouwkunde, Industrieel product ontwerper & mechatronica), maar ook naar bedrijfskundige studenten (Bedrijfskunde MER, Commerciële economie, bedrijfseconomie & Technische bedrijfskunde).

Per periode zijn er ongeveer 15 studenten die bij Innovar stage lopen of afstuderen. Er zijn nu al meer dan 150 studenten die bij Innovar hun stage of afstudeeropdracht hebben voltooid. Innovar is een plek voor studenten door studenten!

Aanvullende informatie:

Kijk op onze site voor alle actuele vacatures: www.innovar.nl of bel 06-28 22 48 63

Delen via social media