Innovatiehub Doetinchem

Industrie, Marketing / Communicatie, Techniek

Sectoren
Industrie, Marketing / Communicatie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Werkmogelijkheden
Afstudeerstage
Meeloopstages
Bijbanen
Starterfunctie
Contact
Didi Dijkhuis
info@hub-doetinchem.nl
0612200940

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Innovatiehub Doetinchem is een samenwerking tussen de drie bedrijven Rensa, Wopereis en Hosokawa Micron. Ben je op zoek naar een uitdagende stage of afstudeerplek dan ben je hier aan het goede adres. Rensa, Hosokawa Micron en Wopereis hebben het gehele jaar door uitdagende en interessante (afstudeer)stages beschikbaar. Naast extra begeleiding draagt de Innovatiehub er ook aan bij dat jou plan daadwerkelijk wordt geïmplementeerd in de organisatie.

De drie organisaties bevinden zich in verschillende sectoren, lees hieronder meer over de bedrijven:

HOSOKAWA MICRON B.V.
Hosokawa Micron B.V. is een internationaal bedrijf dat apparaten en installaties ontwerpt, vervaardigt en wereldwijd levert en in bedrijf stelt voor de poederverwerkende industrie. De productportfolio bestaat onder andere uit mengers en drogers, maalapparaten en complete installaties voor laboratoriumtoepassingen en/of industrieel gebruik. Kenmerkende eigenschappen zijn; technologisch toonaangevend, servicegericht, professioneel, betrokken, gericht op langdurige relaties in een motiverende werkomgeving. Hosokawa Micron heeft circa 160 medewerkers en is gevestigd in Doetinchem.

Voor meer informatie kijk op www.hosokawamicron.nl

RENSA
Rensa is een landelijk opererende technische groothandel in verwarming en ventilatie. Ze bedienen hun klanten (de professionele installateurs) middels acht verkoopkantoren verspreid in heel Nederland. De levering van goederen vindt plaats vanuit de centrale magazijnen in Didam en Doetinchem. Dankzij een modern distributieconcept, waar flexibiliteit en efficiency hand in hand gaan, is een hoge servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid mogelijk. Door de jarenlange ervaring die Rensa op dit gebied heeft, is een uitgekiend distributieproces gerealiseerd waarmee een grote diversiteit aan combinaties van artikelen probleemloos kan worden geleverd.

Voor meer informatie kijk op www.rensa.nl

WOPEREIS
Wopereis is opgericht in 1931 en kent een lange traditie van produceren van staalconstructies. In de agrarische sector in Nederland, Duitsland en Rusland heeft Wopereis een goede naam opgebouwd in stallenbouw, stalinrichting, melkwinning en aanverwante projecten. Wopereis is ook actief in niet-agrarische projecten. De RVS afdeling en Machinefabriek Baltes houden zich bezig met machinebouw, opslagsystemen en projecten in de water- en foodsector. Wopereis Solar houdt zich bezig met Solarenergiesystemen en (Wopereis) Cesar ontwikkelt kunststof kozijnen en deuren. Deze activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Doetinchem, Steenderen en Staphorst.

Voor meer informatie kijk op www.wopereis.nl

Aanvullende informatie:

Bij een bedrijf met een Innovatiehub is er naast een stagebegeleider ook een projectmanager aanwezig die jou kan begeleiden. Je hebt door
de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en er worden ondersteunende trainingen aangeboden om je plan tot een hoger niveau te tillen. Neem voor meer informatie over de Innovatiehub of de opdracht contact op met de projectmanager van de Innovatiehub Doetinchem.

Delen via social media