JAWS B.V.

Industrie, Techniek

Bedrijfsnaam
JAWS B.V.
Sectoren
Industrie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Sanne Berendhaus
sberendhaus@jaw-s.nl
0315-339200

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

"JAWS is als intermediair dé partner voor opdrachtgevers en kandidaten, vanwege ons lokale netwerk en onze persoonlijke benadering. Bovendien kijken wij verder dan alleen het CV en verdiepen wij ons graag in onze kandidaten en opdrachtgevers.

Door onze jarenlange ervaring in de technische branche, weten wij wat er speelt in de markt. Of het nu gaat om werving en selectie, detacheren, uitzenden of payrolling, bij ons bent u aan het juiste adres! Dagelijks proberen wij de perfecte match te realiseren tussen werkzoekende en opdrachtgever.

Uiteraard maken wij gebruik van diverse online middelen, maar direct persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop. Met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de technische branche, zijn wij in staat u als opdrachtgever of als kandidaat optimaal te bedienen.

JAWS heeft ervoor gekozen haar back office uit te besteden aan een professionele back office partner Pay for People. Door deze samenwerking is het voor JAWS mogelijk een nog hogere service van dienstverlening te kunnen garanderen voor onze kandidaten en opdrachtgevers. De back office partner is een belangrijk onderdeel van JAWS, waarbij zij belangrijke zaken voor ons op de achtergrond regelen. Hierbij valt te denken aan: Debiteurenadministratie; Wet- en regelgeving; Certificering; Urenadministratie; Arbeidsvoorwaarden; Ziekmeldingen; Zorgverzekering; Loonadministratie; Ziektekostenverzekering. Tevens verzorgen zij de NEN certificering en het ABU / NBBU lidmaatschap.

Zo bent u altijd als bedrijf verzekerd dat JAWS werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen."

Delen via social media