JAWS B.V.

Industrie, Techniek

Bedrijfsnaam
JAWS B.V.
Sectoren
Industrie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
2
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Afstudeerstage
Meeloopstages
Vakantiewerk
Bijbanen
Contact
Bregke Scholten
bscholten@jaw-s.nl
0315339200

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Als technisch intermediair is JAWS de partner voor opdrachtgevers en werkzoekenden in de machinebouw en maakindustrie. Daarnaast maken wij onder andere de match in de logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening.

Onze gespecialiseerde teams bemiddelen werkzoekenden op alle niveaus binnen een organisatie. De accountmanagers weten wat er speelt in de markt, hierdoor hebben wij ons klanten- en kandidatenbestand fors kunnen uitbreiden in diverse regio’s van Nederland.

Naast Werving & Selectie, Uitzenden, Detacheren en Payroll, bieden wij ook de diensten HR Advies & Operations en Stagebemiddeling aan. Tevens bieden wij diverse om- en bijscholingstrajecten aan onder de naam Gemaakt voor de Techniek. Daarnaast richten wij ons met JAWS International op de werving van internationaal technisch talent dat zich duurzaam in Nederland wil vestigen. Met ons ruime aanbod van diensten zijn wij in staat om voor alle vragen een passende oplossing te bieden.

De kracht van JAWS is dat wij ons verdiepen in onze opdrachtgevers en de kandidaten écht kennen, zo zorgen we dat het juiste personeel op de juiste plek terecht komt.

Delen via social media