JPR Advocaten

Juridische dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsnaam
JPR Advocaten
Sectoren
Juridische dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
2
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
40 - 60
Opleidingniveau's
MBO 0%
HBO 25%
WO 75%
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Carin van Alst
werken@jpr.nl
088-6160020

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Bedrijfsactiviteiten:
JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten, vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist, met efficiënte werkprocessen, reële tarieven en voorspelbare kosten. En bovenal met aandacht voor de klant en zicht op wat onze klant beweegt.
Met in totaal ruim 50 enthousiaste medewerkers waaronder ruim 30 advocaten, begeleiden we zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen.

De eigenzinnige cultuur van onze organisatie wordt gevoed door het persoonlijke, informele karakter. Door onze medewerkers te verdelen over twee vestigingen in Oost-Nederland - waarbij we de regio's Salland, Twente en Achterhoek bedienen - én te kiezen voor een branchegerichte werkwijze, zitten we altijd letterlijk en figuurlijk dicht bij onze cliënten.

Zo bieden we een kwaliteitsniveau dat vergelijkbaar is met de grootste kantoren in de Randstad. Onze ambitie is om de beste te zijn, te beginnen in ons werkgebied.

Aanvullende informatie:

De ideale manier om ons te leren kennen is middels een stageplaats. Mocht het wederzijds klikken, dan bieden wij de mogelijkheid tot begeleiding tijdens de scriptiefase of een tijdelijk contract als juridisch medewerker, waarna je je verder kunt ontwikkelen als advocaat-stagiaire. Stageplaatsen zijn beschikbaar voor studenten in de eindfase van hun studie met een aanwijsbare affiniteit met onze rechtsgebieden en die zich herkennen in het ‘werken bij JPR’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O, telefoon: 088-6160020 of email: werken@jpr.nl.

Aanvullende informatie:

Advocaat-stagiaires
Voor goede stagiaires hebben wij altijd plaats. Ben jij (bijna) afgestudeerd, ‘een beetje eigenzinnig’ en wil je een goed advocaat worden? Dan wordt het tijd voor een kennismaking. Wij leiden je graag op tot een gedegen gespecialiseerd advocaat. Daar gaat overigens wel een zorgvuldige selectieprocedure aan vooraf. Want ons doel is om te komen tot een samenwerking die niet na drie jaar weer stopt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Afdeling P&O, telefoon: 088-6160020.

Delen via social media