Kelvion BV

Bedrijfsnaam
Kelvion BV
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 65%
HBO 25%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Sabine Haverkamp
sabine.haverkamp@kelvion.com
+31(0)314 371 414

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Wij zijn een van de meest toonaangevende producenten van warmtewisselaars ter wereld en bieden al sinds de jaren 20 oplossingen voor bijna elke denkbare industriële toepassing. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen die geschikt zijn voor extreme omgevingsomstandigheden en opereren vanaf 2015 onder de naam Kelvion.

Met een van de meest uitgebreide selecties warmtewisselaars ter wereld zijn wij een bekende partner in vele industrieën waaronder transport, energie, olie en gas, zware industrie, chemie en scheepvaart, maar ook de suiker-, voedsel- en drank-industrie en de HVAC- en koeltechnieksector. Tot onze producten behoren compacte lamellenwarmtewisselaars, platenwarmtewisselaars, warmtewisselaars met één buis, transformatorkoelsystemen, koeltorens en mantel- en buiswarmtewisselaars.

Bij Kelvion B.V.in Doetinchem worden innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt die worden toegepast in de proces- en klimaatkoeling. Wij zijn center of excellence als het gaat om koeltorens. Met ruim 60 medewerkers gaan wij iedere dag weer de uitdaging aan onze klantvraag te kunnen invullen. Daarnaast is het uitvoeren van servicewerkzaamheden en inspecties aan koeltorens een belangrijk deel van onze dienstverlening.

Kelvion – Experts in Heat Exchange!

Delen via social media