KroeseWevers

Accountancy & Fiscaal, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsnaam
KroeseWevers
Sectoren
Accountancy & Fiscaal, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Opleidingniveau's
MBO 10%
HBO 40%
WO 50%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Starterfunctie
Contact
Elke Damhuis
elke.damhuis@kroesewevers.nl
0657772142

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

KroeseWevers is een accountancy, financieel advies en fiscale dienstverlener. Wanneer je bij ons komt werken, kom je in een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met een unieke mix van mensen en expertises terecht. Je werkt veel samen met collega’s uit verschillende disciplines, leer je veel van je collega’s en zij van jou. Ons doel is het volledig ontzorgen van onze cliënten met ons brede dienstverleningsaanbod van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële dienstverlening. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering naar onze cliënten is voor ons vanzelfsprekend. Dit doen wij inmiddels al meer dan 40 jaar met veel passie, plezier én met een fantastisch team van meer dan 300 mensen over acht vestigingen in Noord- en Oost-Nederland.

De brede dienstverlening die wij onder andere verlenen aan onze klanten zijn: Accountancy, Audit, Belastingadvies, Corporate Finance, Due diligence, Estate Planning, Financial Services, Internationaal ondernemen, Online administratie, Pensioen & Inkomen, Salarisadvies, Subsidieadvies en de Werkgeversdek: Personeel en Salaris.

Tevens hebben wij een aantal kennisteams, waardoor wij de klanten goed kunnen adviseren. Een aantal van deze kennisteams zijn: German Desk, Gezondheidszorg, Onderwijs, Overheid en Retail.

Delen via social media