Bedrijfsnaam
KroeseWevers
Sectoren
Accountancy & Fiscaal, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Opleidingniveau's
MBO 10%
HBO 40%
WO 50%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Starterfunctie
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Bijbanen
Contact
Julia Stegink
hr@kroesewevers.nl
0682573741

Be Social

KroeseWevers

Accountancy & Fiscaal, Financiele dienstverlening, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsactiviteiten:

KroeseWevers heeft als accountantskantoor alles in huis voor de ondernemer. Met meer dan 400 adviseurs en accountants en meer dan 40 jaar ervaring ondersteunen en adviseren wij u op het gebied van accountancy, belastingen, bedrijfsovernames- en financieringen, personeel, salaris, subsidies en andere ondernemersvraagstukken.

Wij willen onze relaties helpen haar organisatie en ambities verder te ontwikkelen met behulp van onze multidisciplinaire diensten. Ons streven is om dit te realiseren door hoogwaardige kennis in te brengen, resultaatgericht te werken en kwaliteit te leveren. Onze aanpak is persoonlijk en integer en we pakken onze verantwoordelijkheid waar dat van ons verwacht mag worden. We staan dichtbij de klant, maar denken en werken desgewenst grensoverschrijdend.

KroeseWevers heeft in totaal acht vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Onze specialisten werken nauw met elkaar samen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Zij kennen de lokale situatie, maar hun expertise houdt niet op bij Noord- en Oost-Nederland. Ook als uw ambities buiten de regio of internationaal liggen, hebben wij veel te bieden.