Marku Bouw BV

Bouw

Bedrijfsnaam
Marku Bouw BV
Sectoren
Bouw
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
21 tot / met 50
Gem. leeftijd werknemers
31 tot / met 35 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 40%
HBO 40%
WO 20%
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Joost Griess
j.griess@marku.nl
06-81410453

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Marku Bouw is een ontwikkelende bouwer die zich voornamelijk richt op de utiliteitsbouw. Hierin zijn 3 opdrachtgeverdoelgroepen te definiëren; de overheid, semioverheid en het bedrijfsleven. Het bouwbedrijf is de afgelopen jaren getransformeerd van een algemeen uitvoerend bouwbedrijf naar een sturende en adviserende organisatie. Steeds vaker worden grote bouwprojecten aangenomen, waarbij Marku Bouw de managementrol vervult.

Door gebruik te maken van BIM weten wij sturing te geven aan complexe projecten, waarbij wij samenwerken met gespecialiseerde co-makers.

Onder de Marku groep valt ook Marku Vastgoedzorg welke actief is in het beheer, onderhoud alsmede de facilitaire dienstverlening in het zakelijk vastgoed. Marku Vastgoedzorg ontzorgt vastgoedeigenaren en gebruikers. Wij verzorgen de contractopstelling met huurders en communiceren met de gebruikers omtrent onderhoud en reparaties.

Vanuit de expertise in de betonsector groeit Marku Bouw ook op het gebied van betonbouw. Naast het uitvoeren van betonwerken zoals kelders en putten voeren wij in toenemende mate infrastructurele betonwerken uit (kunstwerken). Hierin werken wij veelal samen met onze dochteronderneming Mombarg Beton.

Delen via social media