MAROTECHNIEK BV

Bedrijfsnaam
MAROTECHNIEK BV
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
11 tot / met 20
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Werkmogelijkheden
Bijbanen
Starterfunctie
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Marotechniek B.V.
M.VANMOURIK@MAROTECHNIEK.NL
+31575538470

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Marotechniek levert al meer dan 25 jaar lieren, baggerpompaandrijvingen, mechanische- en electrische aandrijftechniek, besturingen en speciaaloplossingen voor de bagger-, maritieme offshore- en industriële sector waarvoor de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard van groot belang is. Wij beschikken over een productie-, assemblage- en reparatielocatie en onze servicemonteurs staan 24/7 klaar voor reparatie en inspectie op locatie. Onze afdeling Engineering ontwikkelt en ontwerpt lieren en baggerpompaandrijvingen met behulp van SolidWorks 3D CAD software en elektrische schema's en besturingen met behulp van Eplan volgens de laatste normen. Voorbeelden van recente projecten zijn het leveren van afzink equipment voor tunnelsegmenten in Mexico, liertoepassingen met ‘contant tensioning’ voor fundaties van windmolenparken op zee, afmeersystemen voor het laden en ontladen van schepen, dredge equipment en uitgebreide dredge control systemen, power factor correction units en grotere motorvermogens met vermogenselectronica tot ca. 4 MW.
Als relatief klein bedrijf zijn wij flexibel en kunnen we uitstekend en snel inspelen op specifieke behoeftes van onze nationale en internationale klanten. Deze klanten waarderen ons vanwege onze specialistische kennis, ervaring, snelheid, hoge mate van oplossingsgerichtheid en betrouwbaarheid.

Aanvullende informatie:

Wij zijn op zoek naar technische tijgers die ons professionele team komen versterken, als nieuwe medewerker, stagiair of afstudeerstudent. Ben jij na het lezen enthousiast geworden of wil je nog wat meer informatie, laat het ons dan weten en neem conctact op via m.vanmourik@marotechniek.nl.
Onze huidige vacatures zijn op onze site te vinden www.marotechniek.nl
Hopelijk tot snel!

Delen via social media