MCA B.V.

Bedrijfsnaam
MCA B.V.
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Werkmogelijkheden
Afstudeerstage
Starterfunctie
Contact
Eg Waaijman
ewa@mcabv.nl
0315257260

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Vanaf 1 januari 2019 communiceren Motion Control Automation en Stamhuis Lineairtechniek vanuit een gezamenlijke merknaam MCA linear motion robotics.

De combinatie van deze drie disciplines geeft MCA een unieke positie in de markt als toonaangevende leverancier en industrieel automatiseerder voor de OEM- en Maakindustrie. Kernwaarden zijn engineering, innovatie, maatwerk en totaaloplossingen in mechatronica.

Vanuit 5 vestigingen, waaronder de in aanbouw zijnde BIC-vestiging op Brainport Industries Campus Eindhoven, bieden wij kennis en ervaring via 51 productspecialisten

MCA 2019 en Smart Industry

Beide bedrijven hebben de handen ineen geslagen met één gezamenlijke gedachte en passie: ‘smart automation-oplossingen ontwikkelen én realiseren’! De engineers die over vele jaren ervaring in lineairtechniek, aandrijftechniek, besturingstechniek en robotica beschikken, werken intensief samen om machines en productieprocessen te automatiseren en te robotiseren.

Beide bedrijven zijn in 2015 geacquireerd door Biesheuvel Techniek. Sinds de fusie van Biesheuvel met Brammer in 2017 opereert de groep onder de naam Rubix Group NL.

Delen via social media