Nijhuis Industries

Industrie

Bedrijfsnaam
Nijhuis Industries
Sectoren
Industrie
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 30%
HBO 60%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Contact
Doortje Kroes
doortje.kroes@nijhuisindustries.com
0314749192

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Solid Solutions In A Fluid World

Nijhuis Industries levert solide oplossingen voor duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning, met hoogstaande intelligente innovaties in een breed scala van industrieën. We voldoen aan zowel de uitdagingen van vandaag als die van de toekomst, als bijdrage aan een circulaire economie in een wereld die constant verandert. Om te voldoen aan de wensen van de klant, biedt Nijhuis op maat gemaakte installaties om duurzame winst te behalen uit (afval)water, proceswater en afval.

“Turn your (waste)water into PROFIT”

De missie van Nijhuis Industries is om klanten te helpen bij het verminderen, hergebruik en terugwinnen van water en grondstoffen zodat een winstgevende business case wordt gecreëerd. Wij helpen onze klanten om te voldoen aan de toenemende duurzaamheidseisen, de ecologische voetafdruk te verkleinen, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren en tegelijkertijd de ‘life cycle cost’ van de installatie te verlagen.

Duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning

Met een multidisciplinair team en een uniek in-house portfolio, realiseren we slimme en baanbrekende oplossingen en systemen voor duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning, gecombineerd met onze intelligente services.

Nijhuis Industries is actief in alle geografische regio's over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en de verkoop- en servicecentra (SSC’s) in China, Dubai, Engeland, Polen, Rusland, Singapore, de V.S. en Latijns-Amerika bedienen we meer 2600 referenties.

Delen via social media