Nijhuis Industries

Industrie

Bedrijfsnaam
Nijhuis Industries
Sectoren
Industrie
Aantal bedrijfsvestigingen
5 tot 10
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 30%
HBO 60%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Contact
Doortje Kroes
doortje.kroes@nijhuisindustries.com
0314749192

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Solid Solutions In A Fluid World

Nijhuis Industries levert solide en adaptieve oplossingen voor duurzaam watergebruik, energie- en hulpbronnenwinning. We helpen industrieën, utiliteitsbedrijven en steden bij het verminderen, hergebruiken en terugwinnen van grondstoffen om de transitie naar een klimaatbestendige en waterrobuuste omgeving te bevorderen en te helpen bij het opbouwen van een veerkrachtiger, duurzamere en inclusievere toekomst.

“Turn your (waste)water into PROFIT”

De missie van Nijhuis Industries is om klanten te helpen bij het verminderen, hergebruik en terugwinnen van water en grondstoffen zodat een winstgevende business case wordt gecreëerd. We helpen onze klanten om te voldoen aan hun steeds strengere duurzaamheidseisen, hun ecologische voetafdruk te verkleinen, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren en tegelijkertijd de levenscycluskosten te verlagen.

Duurzaam watergebruik en grondstoffenterugwinning

Met een multidisciplinair team en een uniek in-house portfolio, ontwikkelen, ontwerpen en implementeren we slimme en baanbrekende oplossingen op basis van eigen en innovatieve technologieën.

Met het hoofdkantoor in Nederland is Nijhuis Industries actief in alle geografische regio's over de hele wereld, met meer dan 2.600 referenties vanuit haar verkoop- en servicecentra in Dubai, Engeland, Polen, Rusland, Singapore, de VS en Latijns-Amerika.

Delen via social media