Prange BV

Industrie, Techniek

Bedrijfsnaam
Prange BV
Sectoren
Industrie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
6 tot / met 10
Man / Vrouw verhouding
50 - 50
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 30%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Inou Heideman
stage@prange.nl
0543-535692

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Prange levert complexe (micro) mechatronische modules en systemen voor de high-tech industrie.
Prange verzorgt hierbij de assemblage van genoemde complexe modules.

De producten die Prange assembleert zijn (micro) mechatronische producten; producten waarin tientallen onderdelen verwerkt zijn die middels verschillende technieken samengesteld dienen te worden, waarbij de moeilijkheidsgraad van de assemblage dusdanig hoog is dat deze niet bij standaard assemblagebedrijven uitbesteedt kan worden.

Hierbij is de ontwikkeling van productiemachines en tooling een belangrijke factor, doordat hiermee de reproduceerbaarheid verhoogd wordt en een repeteerbare hoge kwaliteit geleverd kan worden.
De ontwikkeling van productiemachines en tooling gebeurd bij Prange volledig in eigen beheer; van hardware tot soft- / firmware.

Voor klanten vormt Prange een multidisciplinaire partner; haar kennis en kunde is toepasbaar in uiteenlopende marktsegmenten, zoals: semiconductor, high-tech systems, meet- en regeltechniek, ruimtevaart, (petro)chemisch, medical devices, en defensie.

Met klanten in de high-tech sector en producten ter grootte van een dobbelsteen, mag Prange zich een echte technische specialist noemen. Doordat Prange in een vroeg stadium betrokken is bij het ontwikkeltraject van producten van haar klanten, is Prange een echte ‘meedenkende toeleverancier’. Hierdoor komen in het werkveld van Prange diverse specialistische disciplines voor.

Ook het verkooptraject bij Prange kent een uitgebreid spectrum aan disciplines, doordat er met grote OEMers een overeenstemming bereikt dient te worden over het uitbesteden van hun productie, waarin zaken als kwaliteit, reproduceerbaarheid en effectiviteit een belangrijke rol spelen.

Aanvullende informatie:

Prange BV heeft zowel plekken beschikbaar voor commerciële studenten; bijvoorbeeld met een marketing achtergrond, als voor technische studenten; met een achtergrond in bijvoorbeeld technische informatica of embedded systems!

Interesse in een mogelijke plek bij Prange BV, of aanvullende vragen? Neem contact met ons op via: stage@prange.nl of 0543-535692 .

Delen via social media