Bedrijfsnaam
REMONDIS Nederland B.V.
Sectoren
Chemische Industrie, Techniek, Transport / Logistiek
Aantal bedrijfsvestigingen
20 tot 50
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Man / Vrouw verhouding
Geen idee
Opleidingniveau's
MBO 40%
HBO 40%
WO 20%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Jens Peppelman
jens.peppelman@remondis.nl
0683491291

Be Social

REMONDIS Nederland B.V.

Chemische Industrie, Techniek, Transport / Logistiek

Bedrijfsactiviteiten:

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Wereldwijd is REMONDIS actief in meer dan 34 landen in zowel Azië, Afrika, Australië als Europa. Over de gehele wereld maken meer dan 30 miljoen mensen gebruik van de diensten van de REMONDIS Groep.

REMONDIS Nederland is actief met afvalinzameling, afvalrecycling, gevaarlijk afval en waterbeheer. Waar nodig bundelen wij onze kennis, ervaring en middelen om tot het beste resultaat te komen voor onze klanten en het milieu.

In Nederland werken meer dan 1200 mensen bij REMONDIS, verspreid over meer dan 30 vestigingen. Onze organisatie werkt decentraal waardoor we korte lijnen kennen en onze klanten altijd een vast aanspreekpunt hebben. REMONDIS Nederland is onder te verdelen in drie takken: REMONDIS Afval en Recycling voor de inzameling en verwerking van afval. Onze Smart Infra tak is vooral actief in het installeren en onderhouden van waterverwerkingsinstallaties, zoals die van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Het onderdeel Gevaarlijk Afval specialiseert zich in het inzamelen en verwerken van gevaarlijkere afvalstoffen zoals accu’s, verfaval en bestrijdingsmiddelen.