Bedrijfsnaam
Senefelder Misset
Sectoren
Industrie
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Afstudeerstage
Meeloopstages
Bijbanen
Contact
Hanneke Jansen
hanneke.jansen@senefelder.nl
0314-355500

Senefelder Misset

Industrie

Bedrijfsactiviteiten:

"Wij zijn dé grafische ketendienstverlener voor zowel grote als kleinere uitgevers van periodiek verschijnende tijdschriften. Of het nu gaat op prepress, drukken, nabewerking en logistieke oplossingen, wij verzorgen het! Dit maakt ons uniek ten opzichte van de concurrenten. Ook kunnen wij snel een opdracht uitvoeren. Als wij een opdracht binnen krijgen kunnen wij binnen 24 uur het drukwerk klaar hebben! Bekende tijdschriften die wij bijvoorbeeld drukken zijn: Voetbal International Autoweek, Motor73, FHM de Glossy Sante NUSport

In de drukkerij is het personeel druk bezig met het inrichten van de persen, het onderhoud van de apparaten en er wordt uiteraard goed gelet op de kwaliteit van onze producten! Naast de afdeling Productie hebben we nog enkele andere afdelingen zoals de afdeling Verkoop, Ordermanagement, Helpdesk Prepress, ICT, Mailing Support, P&O, Financien en Administratie, Planning Inkoop en Uitbesteding en een Receptie.

Ook hebben wij sinds enige tijd de afdeling X-Media Solutions; hier zijn voornamelijk veel vormgevers en Cross Media specialisten aan het werk die verschillende mediakanalen ontwikkelen zoals tijdschriften, websites, digitale nieuwsbrieven en digitale magazines."