Stolwijk Kelderman, accountants & fiscalisten

Financiele dienstverlening

Sectoren
Financiele dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
2
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Starterfunctie
Meeloopstages
Contact
Betty Hehamahua
hr@stolwijkkelderman.nl
(0314) 396 111

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

De accountants en fiscalisten van Stolwijk Kelderman zijn goede bekenden van uw onderneming. Ze kijken over uw schouder mee en ondersteunen u met een uitgebreid pakket aan maatwerkdiensten. Dat de focus daarbij niet alleen ligt op uw financiële bedrijfshuishouding, spreekt voor zich. Uw succes is immers ook afhankelijk van een afgewogen strategievorming, de optimale inzet van IT en het beheersen van uiteenlopende bedrijfsprocessen.

Onze ervaren accountants en fiscalisten zijn trots op hun vak en gaan met veel enthousiasme, een gezonde dosis humor en gedegen kennis van zaken voor u aan de slag. Bij Stolwijk Kelderman staat een betrokken en warme relatie met elke cliënt centraal. We willen dat u zich thuis voelt en dat u een antwoord krijgt op elke vraag. Problemen zijn er om opgelost te worden. Snel, deskundig en doelgericht.

Zoekt u een accountant of fiscalist die geworteld is in de regio, die een breed scala aan diensten kan aanbieden en die weet wat er speelt bij u op de werkvloer? Dan heten wij u van harte welkom bij Stolwijk Kelderman.

Delen via social media