Technisch Handelsbureau Rensa B.V.

Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
10 tot 20
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Werkmogelijkheden
Bijbanen
Starterfunctie
Vakantiewerk
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Hilde ten Wolde
htwolde@rensa.nl
0316292957

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Rensa neemt als technische groothandel een vooraanstaande plaats in op de markt van verwarming en ventilatie. Vanuit een modern logistiek concept levert Rensa goederendoor heel Nederland aan de professionele installateur in de woning- en utiliteitsbouw, in een zich snel ontwikkelende markt waar techniek aan belang wint, biedt Rensa steeds meer technische ondersteuning en advies.

Naast een breed en diep assortiment ondersteunt Rensa haar afnemers met uitgebreide dienstverlening. Rensa heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van regionale groothandel tot ‘state-of-the art’ dienstverlener in klimaatbeheersing, met vestigingen en verkoopbalies door heel Nederland. Een gestaag aantal klanten in de installatiebranche zet onze (product- en project)kennis, ons technisch advies en onze logistieke expertise in bij de succesvolle uitvoering van projecten in verwarming en ventilatie.

Tot de Rensa-Groep behoren ook GevierDales, Gafco Altron, Ominio, Verholt, Libra Energy, UniPrest (Roemenië) en Dewetech (Duitsland). Rensa heeft naast haar Centrale Diensten in Didam, vestigingen in Breda, Doetinchem, Groningen, Amsterdam, Moordrecht en Zwolle en servicebalies in diverse Nederlandse steden.

Aanvullende informatie:

Rensa, meer dan een technische groothandel!

Rensa is al vaak verkozen tot de technische groothandel met de hoogste klanttevredenheid. Alles in onze organisatie is gericht op het bevredigen van de klantbehoefte. Is het niet linksom, dan is het wel rechtsom: we trekken alles uit de kast om de klant te kunnen bedienen. Zo is het logistieke proces van Rensa verregaand gemechaniseerd met rollenbanen, shuttles en robots.

De magazijnprocessen van Rensa worden gekenmerkt door hoge leveringsbetrouwbaarheid en een zeer
hoge tijdsdruk. omdat alle bestellingen veelal de volgende werkdag afgeleverd dienen te worden.

Naast de best mogelijke invulling van de logistieke rol biedt Rensa als technische groothandel beduidend meer. De aanwezige kennis bij onze medewerkers zetten we om in voordeel voor onze klanten. We staan hen bij met adviezen, denken mee in technische oplossingen en alternatieven, bieden engineering aan en delen onze kennis via trainingsavonden en publicaties.

Rensa heeft jou ook echt iets te bieden! Wij inspireren elkaar en onze klanten met innovatieve en duurzame oplossingen, overtreffen verwachtingen, luisteren en denken mee. En dat alles doen wij op een open en verrassende manier vol energie.

Nieuwsgierig, bekijk ook onderstaand filmpje.

Delen via social media