Rensa Family

Bedrijfsnaam
Rensa Family
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
10 tot 20
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Hilde ten Wolde
htenwolde@rensafamily.company
https://werkenbijrensafamily.nl

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Rensa Family een groep van specialisten voor de installatiewereld

Rensa verwarming en ventilatie werd ruim 65 jaar geleden opgericht door Evert Heijink en is uitgegroeid tot een begrip in de installatiebranche. Kleinzoon Erik Heijink breidde het familiebedrijf internationaal uit met aanvullende specialistische bedrijven. Deze bedrijven vormen samen de Rensa Family. Inmiddels is de vierde generatie Heijink werkzaam binnen het familiebedrijf en wordt een rijke schare van producten en diensten aangeboden aan de internationale markt. De logistiek, het hart van de organisatie, wordt nog altijd verzorgd vanuit De Achterhoek.

Oog voor toekomstige generaties
Zoals je van een familie mag verwachten handelt de Rensa Family vanuit het hart met oog voor de wereld om haar heen. Met de volgende generaties in het achterhoofd, investeert de Rensa Family niet alleen in duurzame logistiek, maar ook in een duurzame toekomst. Zo bouwt de Rensa Family in Doetinchem momenteel een nieuw distributiecentrum dat volledig energieneutraal is.

Samen voor succes en groei
Samenwerken met specialisten uit de Rensa Family betekent samenwerken met betrokken vakmensen, die de projecten van klanten beschouwen als hun eigen projecten. Zo komen we samen telkens tot slimme, duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar de installatiebranche mee te maken heeft. Onze kennis en innovatiekracht zetten we dagelijks in om onze klanten een voorsprong te geven.

Bouw met Rensa Family aan jóuw toekomst
De Rensa Family daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Of je nou magazijnmedewerker bent of directeur, je werkt omdat je het leuk vindt om samen met je collega’s een prestatie neer te zetten waar je trots op bent. Binnen de Rensa Family krijg je het vertrouwen en de ruimte om te excelleren in jouw vakgebied. Daarbij leren wij van jou en jij van ons en komen we steeds een stapje verder. Samen op weg naar een duurzame toekomst. Dát is de familiegedachte!

Kijk op werkenbijrensafamily.nl voor al onze vacatures!

Delen via social media