Bedrijfsnaam
Ubbink
Sectoren
Bouw, Energie en waterleidingbedrijven, Handel / Groothandel / Detailhandel
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Ellen te Dorsthorst
etdorsthorst@ubbink.nl
0313 480334

Be Social

Ubbink

Bouw, Energie en waterleidingbedrijven, Handel / Groothandel / Detailhandel

Bedrijfsactiviteiten:

Een woning moet duurzaam, veilig en gezond zijn. Of in vaktermen: goed geventileerd, geïsoleerd en luchtdicht. Maar, hoe bereik je dat als buiten en binnen met elkaar in contact staan? Als je opgewekte energie en verse lucht aanvoert, vervuilde lucht en rookgassen afvoert én de isolatiewaarden wilt behouden? Op het snijvlak van installatie en bouw is Ubbink dé partner voor de professionals in de bouw. Ons leveringsprogramma omvat slimme innovatieve oplossingen, toegespitst op de eisen van deze tijd. Onderverdeeld in drie duidelijke thema’s: energie, ventilatie en bouw.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg en maakt deel uit van de Ubbink Centrotherm Group. Samen met de zusterbedrijven Centrotherm, IVT en Sonnenstromfabrik vormt het de Gas Flue Systems divisie van Centrotec; een wereldwijd opererende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in energie-efficiënte technologie voor gebouwen en is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen.

Ubbink heeft dochterondernemingen in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en een distributeursnetwerk dat Europa, Rusland, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland bestrijkt. De Ubbink Centrotherm Group fabrieken bevinden zich in Nederland, Duitsland, Amerika en China.