Ubbink

Bouw, Energie en waterleidingbedrijven, Handel / Groothandel / Detailhandel

Bedrijfsnaam
Ubbink
Sectoren
Bouw, Energie en waterleidingbedrijven, Handel / Groothandel / Detailhandel
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Carlijn Kemper
ckemper@ubbink.nl
0313 480234

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van onze productportefeuille. Daarnaast bieden wij u dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben we een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren zullen we dit netwerk verder uitbreiden.

Delen via social media