VINCI Facilities

Techniek

Bedrijfsnaam
VINCI Facilities
Sectoren
Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
41 tot / met 45 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 35%
WO 5%
Werkmogelijkheden
Afstudeerstage
Meeloopstages
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Daphne Dekkers
daphne.dekkers@vinci-facilities.com
06-51858816

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

VINCI Facilities ontwerpt, bouwt en beheert faciliteiten die zich richten op het verbeteren van onze kwaliteit van leven. Wij combineren onze deskundigheid op gebied van facility management, servicemanagement, techniek, onderhoud en projecten in de gebouwgebonden omgeving met als aanvulling onze kennis over energie en beveiliging.

Het netwerk van VINCI Facilities – het merk van VINCI Energies voor technisch gebouwgebonden oplossingen en facilitaire dienstverlening – telt wereldwijd 8.500 medewerkers werkzaam in 140 business units verspreid over 15 landen. In Nederland zorgen wij voor onze klanten vanuit 4 business units – Amersfoort, Veghel, Zwijndrecht en Doetinchem waar 300 professionals toegevoegde waarde leveren door te zorgen dat de klant zich kan focussen op de kernactiviteiten.

VINCI Facilities Doetinchem ontwerpt en installeert elektrotechnische-, communicatie- en beveiligingsinstallatieprojecten.

Aanvullende informatie:

Nieuwsgierig naar een carrière bij VINCI Facilities? Bekijk dan onze actuele vacatures, stageplaatsen en afstudeeropdrachten. Volg onze updates op Facebook of LinkedIn.
Heb je vragen over stage lopen, afstuderen of werken bij VINCI Facilities in Doetinchem? Stuur dan een mail naar daphne.dekkers@vinci-facilities.com.

Delen via social media