Wassink Installatie

Techniek

Bedrijfsnaam
Wassink Installatie
Sectoren
Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
2
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Afstudeerstage
Meeloopstages
Contact
Renate van Duijvenbode
pz@wassink.nl
(0543) 51 79 25

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Wassink Installatie is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie en volop ambities voor de toekomst. Met 100 medewerkers en vestigingen in Doetinchem en Winterswijk realiseren wij mooie projecten voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en bedienen wij veel vaste klanten.

Wassink Installatie. Precies.
Wij streven altijd naar perfectie en continuïteit. In alles wat we doen, doen we alsof het voor onszelf is en dan nog beter! Dat zit in de genen van ons familiebedrijf. Of het nu om zinkwerk gaat, een complete elektronische installatie of klimaatinstallatie, onze klanten zijn verzekerd van kwaliteit. Maar ook meer gemak, comfort, duurzaamheid, veiligheid en energiezuinige toepassingen in hun woning, bedrijfspand of gebouw kunnen wij voor onze klanten realiseren. Alle kennis en expertise is aanwezig omtrent elektrotechnische en klimaat technische installaties, zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Dit kunnen wij waarmaken door ons loyale en betrokken team, waarvoor geen vraag teveel is.

Aanvullende informatie:

Wassink Installatie is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Zowel specialisten met ervaring als nieuwkomers nodigen wij uit om contact op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek! Voor vragen kun je contact opnemen met onze HR functionaris, Renate van Duijvenbode (vanduijvenbode@wassink.nl of 0543-517925).

Delen via social media