Wila B.V.

Industrie, Techniek

Bedrijfsnaam
Wila B.V.
Sectoren
Industrie, Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
2
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 30%
WO 10%
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Ilona Vruggink
i.vruggink@wila.nl
0573-289832

Bedrijfsactiviteiten:

Support van wereldklasse Wila is ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van high end kantpers gereedschap, bombeersystemen en accessoires. We werken op alle niveaus nauw samen met alle belangrijke kantpersbouwers. Van de ontwikkeling van nieuwe buigtechnologie tot en met de werkvloer en de operator.

Wie met Wila gereedschap werkt, is verzekerd van een perfecte match tussen kantpers en gereedschap. Het resultaat: spitstechnologie voor ongeëvenaarde productiviteit in kantpersen. Service van wereldklasse De levensduur van Wila producten overschrijdt gemakkelijk de tien jaar. Al die tijd functioneert het alsof het nieuw is. Dat geldt ook voor onze dienstverlening.

Wila verzorgt uitgebreide trainingen, die garanderen dat fabrikanten en andere Wila vertegenwoordigers in staat zijn de beste service te verlenen. Informatie, assistentie, after sales, maar ook betrouwbaar en zorgvuldig zaken doen: een duurzame relatie met een tevreden klant gaat vóór alles. Snel, flexibel, betrouwbaar Wila heeft efficiënte distributiekanalen overal ter wereld. Onze distributeurs zijn perfect ingevoerd in de allerlaatste kantpers technologie. Heeft u assistentie nodig, waar en wanneer dan ook, dan wordt dat direct geregeld via één vast aanspreekpunt. Alle Wila producten zijn continu op voorraad en worden snel geleverd. Fabricage en aflevering zijn flexibel op uw wensen af te stemmen, ook als het gaat om speciaal gereedschap.

Delen via social media