Mainfreight Europe

Transport / Logistiek

Bedrijfsnaam
Mainfreight Europe
Sectoren
Transport / Logistiek
Aantal bedrijfsvestigingen
20 tot 50
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Gem. leeftijd werknemers
36 tot / met 40 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 60%
HBO 20%
WO 5%
Werkmogelijkheden
Bijbanen
Starterfunctie
Vakantiewerk
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
marianne boschker
careers@eu.mainfreight.com
0314678532

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Mainfreight Europe is een wereldwijde logistiek dienstverlener met locaties in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Amerika en Europa met een sterk netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie-oplossingen.

Voor Europa hebben wij kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland , Polen, Oekraïne en Engeland.

Aanvullende informatie:

MANAGEMENT TRAINEESHIP
Ben jij het leidinggevend talent waar wij naar op zoek zijn? Ben je (bijna) afgestudeerd en heb je passie voor logistiek? Sta je in de startblokken om je kennis en leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen en deel uit te gaan maken van ons team? Dan is het Europees Management Trainee Programma van Mainfreight Europe wellicht perfect voor jou!

Nieuwe wereldmarkten, groeiende (inter)nationale handel en warehousing betekenen voor veel bedrijven een stijging in logistieke activiteiten. Om ook in de toekomst de topkwaliteit van onze dienstverlening in dit vakgebied te kunnen blijven garanderen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. We zijn op zoek naar jonge mensen die uitblinken in hun prestaties, team workers in hart en nieren zijn en die graag deel uit willen gaan maken van de Mainfreight familie.
Kijk voor meer informatie op careers.mainfreight.com.

Delen via social media