Bedrijfsnaam
WPG Research
Sectoren
Advies & Onderzoek, Marketing / Communicatie, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Gem. leeftijd werknemers
25 tot / met 30 jaar
Man / Vrouw verhouding
40 - 60
Opleidingniveau's
HBO 20%
WO 80%
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Bijbanen
Meeloopstages
Afstudeerstage
Contact
Harm Wevers
info@wpgresearch.nl
0314-354723

Be Social

WPG Research

Advies & Onderzoek, Marketing / Communicatie, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsactiviteiten:

WPG Research is gevestigd in Doetinchem, het hart van de Achterhoek, en bedient daarmee de vraag naar onderzoek zowel van de regio als daar buiten. Als full-service marktonderzoekbureau beschikt WPG Research over alle facetten van het marktonderzoek en adviseert graag bij de implementatie ervan in uw organisatie. De oorsprong van WPG Research ligt in kwalitatief marktonderzoek.

Het afnemen van diepgaande persoonlijke interviews en groepsdiscussies is bij ons een tweede natuur en heeft de basis gevormd voor onze organisatie. Naast deze kwalitatieve kant voeren wij ook kwantitatief marktonderzoek uit. Hierbij dient gedacht te worden aan onderzoek middels online enquêtes, schriftelijke vragenlijsten, een telefonisch benaderwijze en een face-to-face methodiek.

WPG Research staat garant voor hoogwaardig marktonderzoek waarbij wij elke aanvraag specifiek bekijken en zorgen voor een onderzoeksvoorstel op maat. Wij verzamelen informatie en brengen deze gegevens in kaart, door middel van kwalitatief hoogstaand onderzoek. Met deze informatie ondersteunen wij u graag bij de ontwikkeling van uw marketing- en/ of ondernemingsstrategie. Daarnaast kan WPG Research u adviseren bij de implementatie van de ontwikkelde strategie, immers strategie kan niet zonder implementatie ervan. Deze vertaling naar de opdrachtgever achten wij van groot belang. Uiteenlopende praktijkproblemen worden vol overgave onder de loep genomen en in kaart gebracht. In dit proces wordt voor elk probleem een oplossing gezocht, wordt er met de opdrachtgever meegedacht en durft WPG Research zich waar nodig kritisch op te stellen. Ook hierin ziet u onze passie voor ’t vak marktonderzoek terug.