FAQ voor werkgevers

Hoe kan ik een vacature plaatsen op Achterhoek Werkt?

U kunt een vacature plaatsen nadat u uw bedrijfsprofiel heeft aangemaakt. In uw account kunt u via het menu direct een vacature plaatsen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van dit platform?

U kunt gratis een bedrijfspresentatie aanmaken. Hierbij is het voor werkzoekenden mogelijk om een open sollicitatie te versturen naar uw organisatie. Indien u vacatures wilt plaatsen dan zijn daar kosten aan verbonden. U betaalt een vaste bijdrage per jaar waarna u onbeperkt vacatures kan plaatsen. Wij bieden extra diensten aan, deze vindt u hier. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte kandidaat. Mocht de gewenste dienst hier niet tussen staan, dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken hoe wij u het beste kunnen verder helpen.

Kunnen wij ook vacatures automatisch plaatsen zonder deze handmatig in te voeren?

Ja, u kunt bij ons een extra dienst afnemen waarmee automatisch alle vacatures die bij u op uw eigen website worden gepubliceerd ook automatisch op ons platform worden gepubliceerd.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Bij elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt kunt u zich afmelden door op de link ‘afmelden’ te klikken. Deze vindt u onderaan elke nieuwsbrief.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

Indien u een account aanmaakt dan accepteert u de voorwaarden en daarbij geeft u ook toestemming om enkele keren per jaar een nieuwsbrief te ontvangen. Wilt u geen account aanmaken, maar wel de nieuwsbrief ontvangen? Op de homepagina vindt u een button om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Moet ik CV’s en reacties zelf opslaan?

Nee, alle reacties op uw vacatures worden in uw profiel bewaard. U kunt eenvoudig selecties maken om reacties van sollicitanten in te zien.

Wanneer kunnen wij een CV inzien van een kandidaat?

U kunt een CV-profiel inzien als:
  • Een sollicitant een reactie heeft verstuurd op een door u geplaatste vacature
  • Een sollicitant een open sollicitatie heeft verstuurd naar uw bedrijf
  • Een sollicitant heeft aangegeven dat hij/zij uw bedrijf interessant vindt.
  • Indien u ons benaderd voor een werving&selectie opdracht waarbij wij een voorselectie maken van geschikte kandidaten en deze aan u voorstellen.

Heeft u een specifieke vraag, suggestie of opmerkingen, waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren?

Stuur dan uw bericht naar: info@adigo.nl

We zullen uw e-mailbericht zo spoedig mogelijk beantwoorden. Alvast bedankt!